Referens: Therese Thorslund, Butiksutvecklare, Arken Zoo

Tack för den kunskap ni gett. Trodde aldrig att några få eftermiddagsträffar skulle ge så mycket insikt, förståelse och verktyg som det gjorde. Med allt detta lyckades jag vända min grupp från kaos, till en sammansvetsad grupp på väg mot samma mål med flaggan i topp. Det ska jag alltid ha med mig! Särskilt gott känns det också när jag dessutom lyckats dela med mig av mina erfarenheter som nu gjort nytta för andra. Så ännu en gång… Stort Tack Säger Therese Thorslund, butiksutvecklare på Arken Zoo.

Det räcker inte med att säga att vi jobbat med utbildning sedan 20 år tillbaka. Deltagarna är inte samma som dom var är 20 år sedan. Värderingar och förutsättningar för olika ämnesområden har förändrats. Medarbetarna kräver andra plattformar för sitt kunskapsinhämtande. Vi har dom moderna plattformar och metoder som driver dig framåt. Oberoende om vi talar, ledarskap, medarbetarskap, workshopledning, försäljning eller teamutveckling.