Jobba Smart

Jobba smart är ett koncept, modell eller metod för att helt enkelt kunna jobba på ett sånt sätt att du hinner det du vill göra och samtidigt både utvecklar dig själv och andra på vägen. Få det viktigaste gjort helt enkelt!

Ett led i den personliga hållbarheten kanske, eller som en förutsättning för att man ska kunna hjälpa andra. Vi brukar ju höra på flyget ”sätt på dig masken själv först och hjälp sedan andra.”

Bakom Jobba Smart står Caroline Palm och Liselotte Norén. De har under några år jobbat tillsammans med att skapa mötesplatser för livslångt lärande och på vägen hittat några olika faktorer som gör att det fungerar. Inget nytt under solen kanske men kombinerat på rätt sätt och efter hur du är, så fungerar det. Varje gång faktiskt!

Nu håller vi på med att skapa pitchar, konton och kommunikation kring det vi gör. Workshop finns redan, vill du vara med på nästa så maila oss på info@mongara.se

Du kan följa arbetet på våra bloggar och under #jobbasmart i de sociala kanalerna. Caroline beskriver starten på sin blogg och om att det egentligen kanske är upptäcktsfärder som hon säljer?